WERKPLAATS

Werkplaats

Garagebedrijf Roelofsen werkplaatsGarage Roelofsen is een gespecialiseerd familiebedrijf dat op alle markten thuis is. U kunt bij dit garagebedrijf in Opheusden terecht voor onder andere reparaties, onderhoud, schadeherstel en APK-keuringen, maar ook voor de aanschaf of verkoop van nieuwe of gebruikte auto’s en campers.
Deze veelzijdige garage is ook gespecialiseerd in het plaatsen van navigatiesystemen en verkoop van brandstofonderdelen.

Gebruikte auto’s

Garage Roelofsen biedt u talrijke occasions aan, uiteenlopend in leeftijd en merk. Deze auto’s kunt u in de showroom, maar ook op het buitenterrein aantreffen. Als u een auto zoekt die niet voorradig is dan gaat Roelofsen actief opzoek bij andere gerenommeerde bedrijven in de regio om uw droomauto te vinden. Voordat de auto wordt afgeleverd door Roelofsen is deze APK gekeurd en voorzien van de erkende BOVAG-garantie. Ook krijgt de auto eerst een afleveringsbeurt, waarbij hij grondig nagekeken wordt en eruit ziet alsof hij gloednieuw is.

Nieuwe auto’s

Bent u opzoek naar een nieuwe auto? Garage Roelofsen heeft goede contacten met gerenommeerde dealers in de regio die u uw droomauto kunnen bezorgen. Als u een kijkje wenst te nemen bij de desbetreffende dealer gaat één van de medewerkers met u mee. Besluit u tot aankoop over te gaan, dan wordt de aflevering van uw occasion geheel verzorgd door Garage Roelofsen.

Reparaties

Moet er iets aan uw auto gerepareerd worden dan wordt de reparatie in de werkplaats van Garage Roelofsen zo snel mogelijk en uiteraard met het beste vakmanschap uitgevoerd. De garage is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.15 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 08.30 uur tot 14.00 uur. Bij kleine reparaties hanteert Roelofsen het principe ’s ochtends brengen en ’s avonds weer ophalen. Heeft u in de tussentijd een auto nodig, dan staat er een vervangende auto voor u klaar. Ook als u een ster in uw ruit heeft kan Garage Roelofsen u van dienst zijn door de professionele apparatuur die het bedrijf in huis heeft. Bent u WA-verzekerd dan wordt het door de meeste verzekeraars vergoed, zonder eigen risico.